Top Menu

staps In nijmegen

Stadscafé Staps: Lunchen met GiftFor2 cadeaubon

Stadscafé Staps bestaat inmiddels niet meer. In het pand zit nu restaurant Nibbles.
Een goede vriend van me had laatst een GiftFor2 cadeaubon gekregen. Deze bon is voor een borrel voor twee en onder andere te verzilveren bij Stadscafé Staps aan de Ganzenheuvel in Nijmegen. Omdat we niet willen gaan borrelen maar lunchen vraagt hij of we deze bon voor dat doeleinde mogen gebruiken, want dat scheelt weer in de portemonnee.

Ze vinden het oké en dus gaan we, op een zonovergoten dag (inmiddels alweer twee weken geleden), op het terras van Stadscafé Staps van een lunch genieten…

GiftFor2 belevenis: Borrel voor twee

GiftFor2 is een belevenis voor twee personen in cadeauvorm. De “borrel voor twee” van GiftFor2 bestaat uit een fles wijn (rood, wit of rosé), een karaf water en een borrelhapje. De bon is een jaar geldig en kost € 22, mocht je die ooit cadeau willen doen. Wij mogen de bon deze keer voor een lunch inwisselen en maken daar dankbaar gebruik van.

Rauwe hamburgers

Omdat ik laatst bij #BRUUT zo’n geweldige hamburger had gegeten wil ik die van Stadscafé Staps ook wel eens proberen. Mijn tafelgenoot vindt dat een goed idee en dus bestellen we twee Big American’s, want zo heette ze. De Big American is een hamburger met spek, rode uiringen, tomaat, komkommer, kaas & kerriemayonaise.

De burgers zien er goed uit maar bij de eerste hap merken we dat ze niet goed doorbakken zijn. Dat is een minder aangename verrassing, maar gelukkig pakken ze het goed op en bakken twee nieuwe burgers voor ons. De burger smaakt verder prima, maar die van #BRUUT is toch een klasse beter.

,

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.