Top Menu

La Cubanita in nijmegen

La Cubanita: Onbeperkt tapas eten

Bij La Cubanita is het elke dag feest, staat er op de menukaart. Dat merken we als we op een doodgewone dinsdag de zaak binnen lopen. Het is 18:30 en La Cubanita zit al helemaal vol. Gelukkig kunnen ze voor ons nog wel twee kleine tafeltjes achterin de zaak aan elkaar schuiven, zodat we met z’n drieën kunnen gaan zitten. Ondertussen mogen we aan de bar plaatsnemen.

Het valt ons op hoeveel jonge mensen, vooral dames, hier aan het eten zijn. La Cubanita is duidelijk gericht op studenten. Ook de bediening lijkt voornamelijk uit studentes te bestaan.

Spelregels onbeperkt tapas eten

Van maandag tot en met donderdag kun je bij La Cubanita voor € 17,50 per persoon onbeperkt tapas eten. Na kort overleg besluiten we dat maar te doen. Want als we ze los bestellen komen we ook wel aan dat bedrag. De gemiddelde tapas kost namelijk ongeveer € 4,50.

Eet je liever thuis? Dan kun je hier ook tapas afhalen…

Het onbeperkt tapas eten is wel aan enkele spelregels gebonden. Anders zou het helemaal uit de hand lopen met al die studentes natuurlijk 🙂 Zo mag je maximaal twee tapas per persoon tegelijk bestellen. Je mag pas nieuwe tapas bestellen als de vorige op zijn en voor niet opgegeten tapas wordt € 2,50 berekend.


Hoewel onbeperkt eten altijd wel aantrekkelijk klinkt geeft het wat mij betreft niet de juiste voldoening. Ik eet dan namelijk al snel veel te veel en ga dan met een opgeblazen gevoel naar huis.

De meeste tapas zijn best lekker, met wat uitschieters naar boven en onder. Vooral de Patatas Bravas mag ons bekoren en het Caribisch vispotje met garnalen en mosselen is lekker. De grote garnalen met knoflook vallen tegen, die zijn een beetje melig.

La Cubanita is een restaurantketen

La Cubanita is een keten van tapas restaurant volgens het franchising principe leer ik later op hun website. Ze hebben nu al bijna 25 zaken verspreid over Nederland. Dus wil je je eigen La Cubanita beginnen kijk dan even op de site voor hun contact persoon.

Geen zin om voor jezelf te beginnen, maar wel op zoek naar een baantje dan zijn ze bij La Cubanita altijd op zoek naar bedrijfsleiders, koks, studenten of scholieren staat er achter op hun folder.

lacubanita.nl/tapas-nijmegen

, , ,

Een reactie op La Cubanita: Onbeperkt tapas eten

  1. Mark Miller december 6, 2013 om 23:14 #

    Onbeperkt tapas eten bij tapasrestaurant Tapasco: In dit restaurant kunt u onbeperkt tapas eten van donderdag tm zaterdag voor €24,50 p.p. Op zondag tm woensdag bij de kosten €22,50 p.p.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.