Top Menu

Il Nano Pizzeria in nijmegen

Il Nano: Pizzaservice in Nijmegen Oost

Het is de dinsdag van de vierdaagse. Vanavond gaan we vuurwerk kijken in de stad en daarna een biertje drinken op het Valkhof. Maar eerst moet er nog gegeten worden. Het is mooi weer maar we hebben geen zin om de barbecue aan te steken. We besluiten pizza’s te bestellen om, met een lekker rood wijntje, op ons zonovergoten terras op te eten. De pizza’s laten we bezorgen door Il Nano in Nijmegen Oost.

We bestellen een pizza quattro stagioni en een vegetarische pizza met spinazie, mozzarella en olijf.

De bezorger heeft geen wisselgeld

De pizza’s zijn er binnen een halfuur, dat is erg snel en dan te bedenken dat er vierdaagse zijn in Nijmegen. Meestal duurt het bezorgen van de pizza’s al gauw drie kwartier. We willen de pizza’s betalen met een briefje van € 50, maar de bezorger heeft hiervoor geen wisselgeld bij zich. De bezorger laat ons weten dat je bij het bestellen moet aankondigen als je met een groot bedrag wil betalen. Houd hier dus rekening mee als je een pizza gaat bestellen bij Il Nano.

Onverwacht slechte kwaliteit van de pizza’s

We bestellen vaker pizza’s bij Il Nano en zijn eigenlijk altijd tevreden over de kwaliteit. Maar deze keer laat die kwaliteit toch een beetje te wensen over. We vinden de pizza’s een beetje taai, droog en niet warm genoeg. Laten we zeggen lauw. Het lijkt wel of de pizza’s al klaar lagen toen wij ze bestelden. Zou dit de snelheid van de bezorging verklaren? We weten het niet. De pizza quattro stagioni is niet mooi in vier kwarten verdeeld (zoals je verwacht bij een quattro stagioni), maar alle ingrediënten liggen door elkaar. Ook missen we de artisjok, die meestal te vinden is op een quattro stagioni (al weten we niet of de artisjok er per se altijd op hoort). De vegetarische pizza oogt beter dan de quattro stagioni. De smaak is dan ook prima maar helaas ook wat taai en niet warm genoeg.

Al met al was onze ervaring met Il Nano deze keer niet om over naar huis te schrijven. Toch hebben we er meerdere malen heerlijke pizza’s bestelt, dus laten we hopen dat ze ons volgende keer weer blij maken met een lekkere verse pizza.

ilnano.nl

, , ,

Een reactie op Il Nano: Pizzaservice in Nijmegen Oost

  1. Barbara augustus 10, 2013 om 20:49 #

    Onverwacht bij el nano uitgekomen. Snel, lekker en aardige mensen. Hebben bij hen gegeten. Misschien niet het meest gezellige plekje, maar ideaal met kleine kinderen.
    Ze konden meekijken hoe de pizza gebakken werd en dat vonden ze prachtig.
    Lekker gegeten! Voor herhaling vatbaar.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.