Top Menu

giros grieks grill in nijmegen

Giros: Lekker Grieks eten voor weinig

Geen tijd en zin om te koken dit keer. Vandaar naar ons favoriete Giros tentje aan de Hertogstraat in Nijmegen. Afhalen of daar een snelle hap doen, kan allemaal. De leesmap ligt op tafel, dus je kunt er even vertoeven. Complete schotels, maar ook alleen een pita broodje Giros. En alles heerlijk vers.

Vriendelijke eigenaars en bediening, alles ziet er goed onderhouden en proper uit. De tafels worden zeer regelmatig afgenomen, met een nat doekje, en het servies is schoon. Een heel menu met salade en friet is wat veel. Maar met name de broodjes zijn heerlijk! Dit keer wordt het een Pita Bifteki. Kip of vegetarisch kan ook. Op de middelste foto hieronder zie je de prijzen van de broodjes.

Vers van de grill

De keuken in Giros is open, dus je ziet hoe je vlees (kip of rund) vers gegrilleerd wordt en hoe je broodje ter plekke klaar wordt gemaakt. Vers dus. Hoewel je het soms slecht kunt treffen met de salade, deze ligt dan al te lang in de koeling (geldt alleen bij afhalen). Het vlees heeft een heerlijke grill-smaak en is absoluut niet vet. Naast de pitabroodjes en de maaltijden is er keuze uit salades en vers gemaakte hapjes. Dolmas en Baklava ontbreken uiteraard niet. En oh ja, de yoghurt honing en noten is een heerlijk toetje!

giros.nu

Een reactie op Giros: Lekker Grieks eten voor weinig

  1. Jesper Popma juli 7, 2010 om 18:00 #

    Zojuist weer bij Giros gegeten. Meestal neem ik het pitabroodje kipfilet. Maar deze keer een pitabroodje steak. Misschien vind ik die toch wel het lekkerst … In ieder geval heeft al het vlees zo’n heerlijke grill smaak!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.