Top Menu

Easy Wok and Go In nijmegen

IWok & Go: Zelf je wok maaltijd samenstellen

Sinds de opening van IWok & Go, aan de Augustijnenstraat in Nijmegen, heb ik er drie keer gegeten. Dus het werd wel eens tijd voor een recensie. Hoewel het een prachtige, warme zomeravond is besluiten we toch onze wok maaltijd binnen op te eten in plaats van mee te nemen naar buiten, want zo’n meeneem box eet niet zo gemakkelijk.

Wij eten liever uit een porseleinen kom die ze binnen serveren. En dan kan ik ook meteen wat fotootjes schieten…

Jouw wok maaltijd samenstellen

Het concept van IWok & Go is eenvoudig en leuk. Je stelt helemaal zelf je maaltijd samen met behulp van de menukaart op de toonbank. Eerst kies je uit vlees of vis, dan kies je je saus en vervolgens uit noedels of rijst. Als je je keuze gemaakt hebt betaal je de caissière en mag je nog even meelopen naar de groentencounter om je vijf favoriete groenten te kiezen. Je kunt wel kiezen uit een stuk of 15 groenten soorten.

Het nadeel is dat je wel een beetje moet weten wat je lekker vindt en bij elkaar past. Maar ja, wat dat betreft is buiten de deur eten altijd een risicovolle aangelegenheid 🙂

Behoorlijk zoute hap

Elke keer als ik bij IWok & Go eet, begin ik met veel enthousiasme aan mijn zelf samengestelde hapje. De eerste happen vind ik dan ook meestal heerlijk en klop mezelf op de borst voor mijn goede keuze. Ja, ik weet wel wat ik lekker vindt (duhh). Maar zo halverwege de maaltijd begin ik te twijfelen. Vind ik het eigenlijk wel zo lekker. De ene keer vind ik het een beetje laf en de andere keer veel te zout. Ik kan er niet precies de vinger achter krijgen waar het nu aan ligt. De maaltijd wordt vers bereid en de groenten zijn lekker knapperig, maar het lijkt erop alsof de sausen niet helemaal oké zijn.

Ook mijn tafelgenoot vindt het deze keer lekker, maar ook wel erg zout!

iwokgo-nijmegen.nl

,

Een reactie op IWok & Go: Zelf je wok maaltijd samenstellen

  1. M. Duurstede juli 29, 2012 om 09:37 #

    Wok and Go op de augustijnenstraat is echt een aanwinst voor Nijmegen. Ik kom hier gemiddeld 1 keer week. Ik ben voor mijn werk regelmatig in Nijmegen en ga dan iets eten in nijmegen met collega’s voordat ik naar huis rijd.

    Het leuke is dat je zelf je maaltijd kan samenstellen en zelf je groenten mag kiezen. Er zijn veel keuzes uit sauzen. Voor de pittige eters is de Thai curry echt een aanrader:)

    De hygiëne is dik in orde en het interieur ziet er goed uit. Voor minder dan €8,- heb je een lekker gezonde maaltijd met een frisdrank er bij (jammer dat ze geen bier hebben).

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.