Top Menu

Heksendans In Berg en Dal

De Heksendans: druk en gezellig pannenkoeken eten

Het is goed wandelweer deze zondagmiddag! Dus op naar het bos. En dan dwalen door Het Gelders Landschap en Het Rijk van Nijmegen, om uiteindelijk in Berg en Dal uit te komen. Tegenover het pretpark(je) Tivoli, zit Pannenkoekenhuis De Heksendans. Dat ziet er kleurrijk uit. We zijn met zijn zessen en het is druk. Gelukkig kunnen we reserveren en zitten we om 17.00 uur aan tafel.

Het is erg druk, en de mensen blijven komen en gaan. Blijkt dat vlak voor ons een groep van maar liefst 80 personen is gearriveerd. En die hebben natuurlijk eerder besteld. Dus dat wordt voor ons wel even driekwartier wachten op onze pannenkoek. Maar het bokbier en de warme chocomelk smaken ons goed. En we zijn met zijn zessen in goed gezelschap. Dus geen nood.

Herfstpannenkoek

Op de borden staan de specialiteiten aangegeven. Naast soep en salades en zelfs pizza’s, gelukkig ook een pannenkoek! De Herfstpannenkoek. Met brie, verschillende soorten noten en honing, klinkt heerlijk en de foto oogt goed. Dus die nemen we in ieder geval. Naast veel standaard in het menu (appel, spek, rozijnen, etc.), ook een pannenkoek van de chef.  Die is ook rijk gevuld, met kaas (brie?) tomaat, en paprika. Dus die gaan we ook proberen.

Gratis pannenkoek gewonnen!

Als we uiteindelijk na ongeveer driekwartier wachten en veel vragen later, onze bestelling geserveerd krijgen, gaat er ineens een soort alarm af. In het pannenkoekenhuis wordt omgeroepen dat een van de gasten een gratis pannenkoek kan winnen. Enige wat je hoeft te doen is even op je bord kijken, onder je pannenkoek. Daar moet je “iets”  vinden. En jawel hoor, een van onze vrienden heeft wat gevonden. Een soort glazen amulet, waarop staat dat haar pannenkoek niet betaald hoeft te worden. Leuke actie en een welkome verrassing. Maakt het lange wachten een beetje goed.

deheksendans.nl

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.