Top Menu

Bakkerij Bereket Nijmegen

Bakkerij Bereket: Turkse pizza als lunch

Lekker om af en toe iets warms te eten met de lunch. Iets met iets meer bite dan de gewone Hollandse boterham. Daarom halen wij af en toe een Turkse pizza bij bakkerij Bereket, aan de Daalseweg in Nijmegen. Van deze Turkse smaken krijg je echt een vakantiegevoel.

Deze Turkse pizza stilt stevige trek,  is zeker betaalbaar en vooral ook erg lekker.

Turkse pizza ofwel de Lahmacun

De Lahmacun heeft een typisch pikante smaak. Het is gemaakt van deeg dat belegd is met een mengsel van pikant gekruid gehakt, ui, verse tomaten, pikante pepers, en peterselie. Bij bakkerij Bereket wordt de pizza even in de oven gebakken. Vervolgens kun je kiezen uit extra toppings zoals olijven en feta en sauzen als tzazik, sambal en knoflook. De pizza wordt dan als wrap opgerold en in zilverfolie verpakt. Handig dus om mee te nemen ook.

Bakkerij Bereket op Hyves

Ook de jeugd van Nijmegen heeft de weg naar bakkerij Bereket inmiddels gevonden. Op een speciale Hyves-pagina delen ze hun liefde voor de Turkse pizza. Op dit moment heeft de pagina 193 leden. Op de hyvespagina laat een poll zien dat 97,5% (van 80 stemmers) zijn Turkse pizza bij bakkerij Bereket haalt. Waar zou de overgebleven 2,5% heengaan?

bakkerij-bereket.business.site

, , , ,

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.