Top Menu

Tante Koosje in nijmegen

Tante Koosje: vrolijke menukaart en scooter

Regelmatig wandelen we langs restaurant Tante Koosje op de Berg en Daalseweg, als we naar de bossen gaan. Tijd om hier een keer te gaan eten. Want het ziet er gezellig uit, er is een terras bij. En dit weekend is het erg warm in Nijmegen, dus als het even kan eten we buiten!

We hebben een week geleden al online gereserveerd. En een keurige bevestiging per e-mail ontvangen. Dus dat heeft Tante Koosje goed geregeld. Op de dag zelf krijgen we nog een reminder per sms zelfs!

Tante Koosje heeft goede en vrolijke menukaart

Op de website van Tante Koosje kun je al zien wat er gegeten kan worden. A la carte is een ruime menukaart, die je kunt downloaden. Ziet er vrolijk uit, met dat lichte blauw. Daarnaast is er een Weekmenu en een Verrassingsmenu. Doorgaans eten we twee gerechtjes, dus dat doen we nu ook weer. Het dessert slaan we over. De kaart ter plekke is van hetzelfde vrolijke blauw. net als de scooter op het terras! De kaart is verstevigd en omlijst met gegalvaniseerd staal: oogt apart en stijlvol. De Weekkaart staat op een handgeschreven krijtbord, dat de serveerster over het terras heen aan onze tafel plaatst. De gerechten zijn ook los verkrijgbaar, dus dat is goed geregeld.

Een heerlijk diner in de zon

De kaart is echt uitgebreid. We starten met oesters, leuk dat ze die ook hebben, naast de kaart. Verder maken we een mix van vlees, vegetarisch en vis. Hebben we van alles wat geproefd. En dat komt goed uit, want het smaakt prima! De Vissoep met saffraan is alleen te zout en ook bij de geconfijte eendeborst hadden ze iets minder scheutig hiermee mogen zijn. Het Ricotta Spinazietaartjes is lekker, zoals hij hoort. En de zalm en tonijn sashimi met salade hemels! Kopje koffie toe. En daar krijg je automatisch een plateau met chocolade koffiebonen bij, en een kokoscakeje. Dus we missen het toetje niet.

tantekoosje.nl

,

Een reactie op Tante Koosje: vrolijke menukaart en scooter

 1. Marc van Acker februari 7, 2011 om 21:25 #

  Wij gaan regelmatig bij Tante Koosje eten en vinden het in een woord: geweldig.
  Meestal kiezen we het verrasingmenu wat qua prijs en hoeveelheid super is. De kwaliteit is natuurlijk ook erg goed. Ook is het erg fijn dat Tante Koosje bekend is met een glutenvrij dieet aangezien Nancy dat nodig heeft.
  Afgelopen 3 jaar bezoeken we Tante Koosje ook met de kerst,een heerlijk ongedwongen 5 of 6 gangen menu.
  Top!

  Marc en Nancy

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.