Top Menu

franks food grill

Frank’s Food and Grill: Een copieus diner tijdens de restaurantweek

Vorige week was het weer Restaurantweek in het hele land, dus ook in Nijmegen. Een week die georganiseerd wordt door DiningCity. Je kunt, tijdens deze week, voor een aangenaam bedrag kennismaken met een restaurantje in jouw stad. Wij nemen nu voor de vierde keer deel aan de Restaurantweek. Deze keer gingen we eten bij restaurant Frank’s Food and Grill aan de Hertogstraat.

Tijdens eerdere edities van de Restaurantweek aten we bij de restaurants De Schat, Manna, Oporto en Liberty. Alhoewel Oporto, uit dit rijtje, tijdens de Eetweek van DiningCity was. Dan serveren de deelnemende restaurants een hoofdgerecht voor een tientje, terwijl je tijdens de Restaurantweken een driegangen menu krijgt geserveerd voor 27,50.

Het speciale Restaurantweek menu van Frank’s Food and Grill

Bij elke gang, van het driegangen menu, kunnen we kiezen uit twee varianten. Wij kiezen om te beginnen voor de visvariant. Het heet Sealicious en bestaat uit mosseltjes, gamba’s en inktvis. Voor het hoofdgerecht gaan we voor het vlees. Dat is een Mix – grill van ossenhaasmedaillon, varkenshaas, lamskotelet en kipgiros. We zijn erg te spreken over het voorgerecht. Al staat op de site dat Frank’s Food and Grill een balkanrestaurant is, denken we toch iets Aziatisch te herkennen in dit voorgerecht. Als we het goed hebben zit er iets van koriander door de mosseltjes. Erg lekker!

Het hoofdgerecht is wel zo’n typische vleesschotel die je gewend bent van een balkanrestaurant. We sluiten af met een Baklava me meli: bladerdeeggebak, Griekse hangop, gemalen walnoot, honing en slagroom. En een Chocolate dream: chocolademousse, chocoladeijs en een brownie. Dat zijn geen flauwe nagerechten na al zo’n copieuze maaltijd. Nee, voor een lichte maaltijd moet je niet bij Frank zijn.

franksnijmegen.nl

,

Trackbacks / Pingbacks

  1. Recensie van Karpaccio met een K in Nijmegen - mei 28, 2012

    […] al aan heel wat Restaurantweken meegedaan. Zo aten we al bij bij de restaurants De Schat, Manna, Frank’s Food & Grill en Liberty. Nijmegen Eet Waardering voor restaurant Karpaccio met een KSfeer, uitstraling, […]

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.