Top Menu

bruut in nijmegen

#BRUUT: Nieuwe tent in oude Station Oost

#BRUUT bestaat inmiddels niet meer. Ze zijn verder gegaan onder de naam Bistrobar Berlin.
Het pand aan de Daalseweg, waar vroeger het bekende Station Oost zat, is de laatste jaren al een aantal keer rigoureus verbouwd. Ook is de naam al enkele malen gewijzigd en nu heet het dan #BRUUT. De verbouwing vinden wij erg geslaagd. Een mooie industriële stijl opgeluisterd met sfeervolle foto’s van de Nijmeegse fotograaf Henk van Kooten.

De hashtag voor de naam #BRUUT doet echter eerder aan sociale media denken dan aan eten…

Kortingsbon voor een lunch bij #BRUUT

Enkele weken geleden viel er een kortingsbon van #BRUUT op de mat. Hiermee krijgen we 25% korting op alle lunchgerechten. Maar er staat niet op voor hoeveel personen deze korting is. Dus loop ik even langs om dit na te vragen. De dame achter de bar overval ik een beetje met deze vraag. Ze weet het eigenlijk ook niet en roept de baas erbij. Ik denk te merken dat hij hier ook niet echt bij stil heeft gestaan, maar met een royaal gebaar zegt hij dat de korting geldt voor het hele gezelschap waarmee ik kom.

Dus gaan we er met zijn tweeën op af 🙂

Lunch special: #BRUUT burger

De lunchkaart is behoorlijk uitgebreid met soepen, sandwiches, wraps en salades. Maar ons oog valt direct op een van de lunchspecials, namelijk de Bruut burger. Dit is een burger van 100% rundvlees op een Italiaanse bol met augurk, rode ui, tomaat en oude kaas. Dus bestellen we twee van die Bad Boys.

Als de burgers verschijnen zijn we direct aangenaam verrast door de mooie opmaak van de borden. Dit lijkt wel een haute cuisine burger…

Trackbacks / Pingbacks

  1. Recensie van Stadscafé Staps in Nijmegen - juli 11, 2012

    […] ik laatst bij #BRUUT zo’n geweldige hamburger had gegeten wil ik die van Stadscafé Staps ook wel eens proberen. […]

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.