Top Menu

The Fuzz In Nijmegen

The Fuzz: Coffee & Tunes

Steeds meer tentjes in Nijmegen profileren zich met verschillende soorten koffie. Blijkbaar is men tegenwoordig niet meer tevreden met een simpel bakkie troost. Naast opgeklopt schuim en specerijen kleden ze de koffie bij The Fuzz ook nog aan met wat muzikaliteiten. Al hebben wij hier niet van mogen genieten, want we zaten op het terras.

Heerlijk in de zon genoten we op Hemelvaartsdag van een lunch aldaar (zonder koffie)…

Gezellig terrasje aan de Mariënburg

Zo aan het pleintje tussen de Mariënburg en de tweede Walstraat hebben ze een leuk terrasje bij The Fuzz. Af en toe komt er wel een uitslover in auto of op een motor voorbij gescheurd om te laten zien hoe hard zijn vehikel kan, maar verder zit je daar prima in de zon.

Wat tegenwoordig ook hip blijkt te zijn is om zo min mogelijk uniformiteit in je meubels te hebben. Alle stoelen en tafeltjes op het terras zien er dan ook anders uit. Dit zien we steeds vaker in de Nijmeegse horeca terug.

Broodjes van The Fuzz zijn eenvoudig

Voordat we iets te eten bestellen, nemen we een lekker drankje. Ook nu weer geen standaard kopje thee of koffie, maar een Indiase Chai met melk en kaneel, een ijsthee en een smoothie. De Indiase Chai smaakt wel heel bijzonder en is wat mij betreft een echte aanrader. Over de broodjes zijn wat minder te spreken.

Wij bestellen een tosti, een broodje pastrami en een broodje tonijn. De tosti en het broodje pastrami smaken op zich prima maar is verder weinig mee gedaan. Het broodje tonijn is zo dik belegd dat het erg droog wordt. Jammer! Verder hebben we wel een gezellige middag in de zon en is het personeel erg vriendelijk, wat ook niet onbelangrijk is.

Heb je geen zin om met je vrienden te praten, of ben je alleen, dan is er WiFi aanwezig. Altijd handig! En ga je liever ontbijten dan lunchen dan kan dat ook. Op zondag serveren ze namelijk, tussen 10:00 en 12:00 uur, een Berlijns ontbijt buffet.

facebook.com/TheFuzzCoffeeandTunes

,

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.