Top Menu

Over ons

Nijmegen Eet is een foodblog over uit eten en koken in Nijmegen. Naast recensies van restaurants, eetcafés en lunchrooms hebben we ook recepten voor jou!

Team

Jesper Popma

Oprichter - Auteur

Creatief op het gebied van Internet en Vormgeving. Gespecialiseerd in WordPress, SEO en Sociale Media. En daarnaast hobby kok, webmaster, auteur en mede-oprichter van Nijmegen Eet.

Anja Rodenburg

Oprichter - Auteur

Onderwijs en ontwikkeling van volwassenen en kinderen. Klantprocessen stroomlijnen. En daarnaast auteur en mede-oprichter van Nijmegen Eet. Anja was actief als auteur in de periode 2009- 2010.

Machiel Rockanje

Auteur

Vroeger was mijn hobby radiopiraat. Nu ga ik graag lekker uit eten. Als het maar niet te duur kost. Ook kan lekker eten me troost bieden in moeilijke tijden. Comfort food noem je dat, blijkbaar.

Michel van der Maas

Auteur

Studeerde Letteren aan de Radboud Universiteit Nijmegen en werkte als televisiemaker bij Kinder TV van het UMC Sint Radboud. Nu houdt hij zich vooral bezig met schrijven, lekker eten en schrijven over eten.

Gastauteur

Auteur

Verzamelnaam voor alle blog artikelen die door gastauteurs worden geschreven. Wil jij ook schrijven voor Nijmegen Eet? Neem dan contact met ons op. We delen graag je kennis en tips.